Specielt for bureauer

PRINT
 
Indhold
 1. Hvad kan Hometrotters gøre for dig?
 2. Hvorfor Hometrotters?
 3. Private udlejere er også med
Som professionel udlejer af ferieboliger kan du have stor glæde af Hometrotters, uanset om du udlejer sommerhuse, campinghytter, feriecentre, bed & breakfast osv.

Hvad kan Hometrotters gøre for dig?

Hometrotters er en billig og effektiv måde at profilere din virksomhed på, samtidig med at du udnytter internettets stadig stigende potentiale som markedsføringsmedie.

Stadig flere lejere ønsker at finde og evt. også booke deres feriebolig via internettet, og for bureauerne gælder det om at være med i front på denne trend. Det er ikke nok for et bureau at have sin egen hjemmeside, hvis den ikke markedsføres, og hvis de potentielle lejere ikke kender den. Ganske vist findes der effektive søgemaskiner, der kan finde alle feriebolig-hjemmesider, men der findes et utal af små og mellemstore bureauer med hver deres hjemmeside, og chancen er ikke stor for, at eventuelle lejere finder netop din. Desuden vil de store og mest efterspurgte bureauer ofte optage alle de forreste pladser i en søgeliste, og hvis du er et mindre bureau, er søgemaskinerne således ikke meget værd. En bred markedsføring af din hjemmeside er altså nødvendig.

Men en bred og dyr markedsføring er desværre heller ikke nok - hjemmesiden skal også være attraktiv at anvende. Forbrugerne kan måske nok lokkes til at kigge på siden, men de kan ikke lokkes til at anvende den igen og igen, hvis siden er uinspirerende eller ikke giver dem det, de ønsker. Der er mange faktorer der gør en ferieboligside attraktiv og gør kunderne glade for at komme igen, men en af de væsentligste er at der skal være store chancer for at finde den rigtige feriebolig, dvs. der skal være mange ferieboliger at vælge imellem for enhver smag.

Det er således kun kombinationen af markedsføring, attraktiv hjemmeside og stort volumen, der kan gøre hjemmesiden kendt i folkemunde og tiltrække lejere i større stil. Det er her, Hometrotters kan være til glæde for dig og gøre en forskel. Gennem Hometrotters opnår du en bred markedsføring på flere sprog, og sammen med andre udlejere skaber vi et stort volumen og dermed også en stor interesse for vores fælles ferieboligside.

Hvorfor Hometrotters?

Der har i de senere år været forsøgt flere af denne type tiltag på internettet, men Hometrotters adskiller sig fra disse på flere afgørende områder:
 • Effektiv markedsføring. Vi budgetterer med, at mindst 40 % af vores omsætning anvendes til markedsføring af portalen i ind- og udland overfor lejere såvel som udlejere, og mange tiltag er sat igang. Har du gode ideer til, hvordan vores markedsføringsbudget kan anvendes til fælles bedste, hører vi meget gerne fra dig.
 • International hjemmeside. Alle feriebolig annoncer præsenteres på flere sprog og på portaler i flere lande. Pt. findes Hometrotters portalen som .com, .info, .de, .dk, .nl og .se, og flere er på vej.
 • Vi lytter til dig. Hometrotters er en dynamisk portal, og vi er meget opsat på, at den kontinuerligt skal udvikle sig. Alle ideer til forbedringer er meget velkomne, og har du helt specielle krav til systemet, kan det som regel også lade sig gøre at implementere. Kontakt os og lad os tale om det.
 • Private er med. I Hometrotters annoncerer private udlejere og professionelle bureauer side om side, hvilket i høj grad er medvirkende til at give siden alsidighed og øget volumen. Netop dette gør portalen unik og stærk, og tiltrækker alle typer ferieboligsøgende, hvorved interessen også for bureauernes ferieboliger øges.
 • Enestående mulighed for markedsføring af dit bureau. I Hometrotters guide for private udlejere listes fordele og ulemper ved at udleje privat fremfor gennem et bureau. For de udlejere, der vælger den sikkerhed og de services der følger med udlejning gennem bureau, gives desuden en oversigt over de bureauer, der er tilknyttet Hometrotters. Som bureau er dette således en enestående mulighed for at markedsføre din virksomhed udelukkende til den helt rigtige "leverandør"-målgruppe, nemlig personer der overvejer at udleje feriebolig.
 • Statistikker. Enestående muligheder for udtræk af statistiske oplysninger, både generelle udtræk, som alle kan abonnere på, samt individuelle rapporter, som du selv specificerer, har eneret til og betaler for. Kontakt os for nærmere information.
 • Samspil med dine øvrige systemer. Har du særlige ønsker til, hvordan Hometrotters skal spille sammen med dine øvrige IT systemer, f.eks booking og bogføring, er du velkommen til at kontakte os. Vi udvikler gerne denne type integreringsopgaver, ofte til en meget beskeden pris, hvis opgaven skønnes at have generel interesse, og derfor kan anvendes i markedsføringsøjemed.
Private udlejere er også med

De private udlejere og de professionelle bureauer tilbyder typisk to forskellige produkter, idet bureauerne udover ferieboligen ofte også tilbyder et vist niveau af tryghed: sikkerhed for, at ferieboligen har den opgivne standard, sikkerhed for at ferieboligen er ren og klargjort, nogen at klage til hvis der opstår problemer osv.

Også overfor ferieboligejerne har bureauerne noget at tilbyde: hjælp til prissætning, anden markedsføring end internettet, forsikringer, nøgleudlevering, slutrengøring, evt. en vis garanteret lejeindtægt og sidst, men ikke mindst: en personlig kontakt og rådgivning.

Dette betyder naturligvis alt andet lige, at de private har mulighed for at udleje billigere end bureauerne, og som bureau-ansvarlig er du måske nervøs for en ulige prismæssig konkurrence. Men en sådan konkurrence foregår jo også i det virkelige liv udenfor portalen, og ved at samle private udlejere i samme portal som bureauerne opnås bl.a., som ovenfor nævnt, et par fordele:
 • Sammen vil de private udlejere og bureauerne give Hometrotters alsidighed og volumen, og dermed gøre siden attraktiv for de ferieboligsøgende. Interessen for de private ferieboliger vil således smitte af på bureauernes ferieboliger, og vice versa.
 • Som bureau får du en enestående mulighed for at markedsføre din virksomhed til de private udlejere i dit område.
Desuden vil private udlejere i en portal som Hometrotters ofte tilpasse deres priser efter de øvrige ferieboliger på portalen, og prisforskellen vil derfor ikke blive markant.

I Hometrotters listes de privates og bureauernes ferieboliger således side om side. Et tydeligt ikon viser, hvilke ferieboliger, der udlejes privat og hvilke der udlejes gennem bureau. Samtidig giver Hometrotters de ferieboligsøgende mulighed for at søge udelukkende blandt bureauer, hvis dette ønskes.

Til slut er blot at sige endnu en gang, at alle gode ideer til forbedring af Hometrotters er meget velkomne.

God fornøjelse!

www.hometrotters.com

Hometrotters • Udsigten 6, DK-3390 Hundested